21.03.2021

Bereide gerechten

Geen zin om te koken? Met de bereide maaltijden van Huis Vanassche eet je vers én gezond!

Weinig tijd en toch lekker én gezond eten?

 

Heeft u niet veel zin om te koken of kunt u door uw bezigheden weinig tijd vrijmaken om te koken? Wil je toch graag genieten van een zelf bereide maaltijd? Kies dan uit één van onze lekkere bereidingen, gemaakt door Twiggy en haar team.

 

Er is steeds een ruime keuze aan maaltijden, die makkelijk door u zijn op te warmen. Het aanbod wordt ook aangevuld met verse soepen, aardappel bereidingen, salades in de zomer, ... kortom, u zult geen honger meer hebben!

 

Soorten gerechten?

 

Er zijn verschillende soorten bereidingen, waaronder de "klassiekers" zeker niet mogen ontbreken. Dit zijn gerechten zoals bereide stoofschotel, vol - au - vent, gehaltballetjes in tomatensaus en nog enkele lekkere pasta's.

 

De dagschotels wijzigen elke week en gaan ook mee met de seizoenen.  Deze zijn te verkrijgen van maandag tot vrijdag.

 

De bereide groenten en aardappelen spreken uiteraard voor zichzelf. Bij de warme gerechten zit een divers aanbod, gaande van boomstammetje, gehaktbroodje, Chinese nasi met kip en nog vele lekkere maaltijden om duimen en vingers van af te likken.

 

Alles is bereid in eigen atelier.

 

Verse producten

 

Al deze bereidingen maakt het keukenteam met veel passie en lekkere verse producten. De groenten halen we rechtstreeks van onze boeren tijdens het seizoen, wat een korte kring betekent én versheid voor de klant. Voor de visproducten is Vanhauwaert onze vast vis - leverancier.

 

Voor de vlees en gevogelte gerechten werken we samen met crombez en bert maes,  die élk hun eigen snijderij hebben en kwaliteit ook hoog in het vaandel dragen.

 

AL HONGER GEKREGEN? BEKIJK GERUST ONZE GERECHTEN EN KIES UW FAVORIET!