1.
Zelf toe te voegen: 500gr. kippenblokjes, peper en zout
2.
Verwarm de oven voor op 180°C.
3.
Snij de voetjes van de spruiten eraf en snij de rest fijn. Snipper een teentje knoflook en de paprika fijn en verwarm de oven voor op 180°C
4.
Smelt 250gr. boter in een kookpot en stoof de fijngesneden ui, het knoflook en de spruiten voor 6 min.
5.
Kruid met, peper, zout en nootmuskaat. Voeg hierna de paprika's toe en laat nog 2 minuten stoven
6.
Bak de kippenblokjes goudbruin in een pan en kruid met paprikapoeder, peper en zout.
7.
Snij de aardappelen in schijfjes en doe ze bij de kippenblokjes. Bak nog 2 minuten.
8.
Verdeel je kip, aardappelen en groenten in een ovenschaal en strooi 100gram geraspte kaas erover. (Of meer als je dat wenst)
9.
Zet 25 à 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.