Openingsuren op 24/12 en 31/12 : 8u - 15u doorlopend. Daarna sluiten wij graag af om ons personeel ook de tijd met familie te gunnen.
1.
Zelf toe te voegen: 1 rol kruimeldeeg (bladerdeeg), zout en peper.
2.
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg het deeg in de quichevorm en prik er gaatjes in met een vork.
3.
Snij 2 teentjes knoflook fijn en hak de tomaat grof.
4.
Verhit olie in een pan en bak er de knoflook in. Voeg na een minuutje de spinazie toe.
5.
Roer er de tomaatjes door en breng op smaak met peper en zout.
6.
Klop 4 eieren los met 200ml room en kruid met peper en zout of kruiden naar keuze. Meng de spinazie door het roommengsel en giet het over het deeg.
7.
Snij de geitenkaas in stukjes en verdeel het over de quiche.
8.
Bak de quiche 30 minuten in de oven op 180°C tot de vulling stevig is.