Groothandel groenten en fruit

Wat betekent Huis Vanassche nu voor de groothandel groenten en fruit?

Aanbod groothandel                     Vervoer groothandel

Klanten groothandel                     Advies groothandel

Levering groothandel

Bestellen groothandel

Traceerbaarheid

Huis Vanassche is als groothandel van groenten en fruit en voorgesneden groenten van alle markten thuis met:

  • Eigen groentensnijderij
  • Eigen transportpark
  • Eigen import groenten en fruit
  • Informatica afdeling
  • Rechtstreekse aankoop

Kortom, uw ideale partner in de groothandel voor groenten, fruit en voorgesneden groenten.

Huis Vanassche groothandel is distributeur van groenten, fruit, voorgesneden groenten en in kleinere mate van aardappelproducten voor de regio west-vlaanderen. We verzorgen thuislevering aan de OCMW's, ziekenhuizen, rusthuizen, horeca en andere buurtwinkels. Onze groentensnijderij is volledig ingericht volgens de laatste HACCP - normen, die u als klant een waarborg biedt om over dagverse voorgesneden groenten te beschikken.

Via het vernieuwd informaticasysteem worden de bestellingen vlot en met de grootste zorg klaargezet en gekoeld geleverd tot aan huis.

Dankzij de vlotte samenwerking met enkele locale telers van dagproducten en met de Belgische veilingen (REO, veiling Brussel, Kortrijkse groothandelsmarkt) voeren we 6 dagen op 7 verse producten aan.

Aanbod groothandel

Het aanbod van de groothandel behelst groenten en fruit en voorgesneden groenten. Deze laatste productgroep vervaardigen we volgens de laatste HACCP - normen. Kort samengevat betekent dit het volgende: De bedoeling van HACCP - normen is dat de goederen van producent tot verbruiker niet in aanraking komen met hoge temperaturen die bacterievorming veroorzaken. Voor groenten en fruit ligt de maximumgrens op 10°C en voor voorgesneden groenten op 6°C. Daarom dient elke stap in het ganse productieproces plaats te vinden in een gekoelde ruimte. Zo bekom je een optimaal vers product met een goeie bewaring.

Klanten groothandel

Huis Vanassche levert dagelijks groothandel van groenten en fruit en voorgesneden groenten aan scholen, ziekenhuizen, restaurants en andere groenten en fruit winkels.
Daarbij helpt Huis Vanassche met ondersteunende promoties en advies over seizoensfruit bij de keuze van gerechten of bestellingen. Zo kunnen ook mensen die net hun zaak opstarten alle kneepjes van het vak leren. Tot slot biedt een goeie aankoopcoördinatie, samen met jarenlange vakkennis en kwaliteitscontrole, de sleutel tot succes!

Levering groothandel

De leveringen gebeuren met koelwagens (3- 4 graden), zodat de klant zeker is van de frisheid en versheid van z'n bestelling. Daarbij staan onze chauffeurs garant voor een correcte levering en kunnen bij eventuele vragen over groenten en fruit en voorgesneden groenten u ook te woord staan. De levering van groothandel groenten en fruit en voorgesneden groenten behelst dus niet enkel het aflerveren van producten, maar ook adviseren ter plaatse.

Bestellen groothandel 

U kan op 4 manieren bestellen:

  1. Mail
  2. Webshop
  3. Telefonisch
  4. Fax

De beste manier om eenvoudig en duidelijk te bestellen is via de webshop http://www.huisvanassche.be// of via mail info@huisvanassche.be. Via de webshop krijgt u direct een overzicht van alle beschikbare artikelen en ziet u uw bestelling klaar en duidelijk voor u. Tevens kunt u de volgende maal uw laatste bestelling oproepen, wat voor u als klant heel gemakkelijk is om vlot uw order door te geven. Indien u uw voorgesneden groenten vóór 14 uur bestelt en uw groenten en fruit vóór 17 uur, dan kunt u de volgende dag reeds vóór 9 uur uw bestelling ontvangen. Zo beperkt u grote hoeveelheden en blijft u niet met grote voorraden zitten. U ziet, ook voor de groothandel groenten en fruit kiest huis Vanassche voor de eenvoudigste oplossing.

Traceerbaarheid

Bij huis Vanassche kunt u vanaf productie tot eindgebruiker de traceerbaarheid van elk product opvolgen. Daar volgen we voor de groothandel groenten en fruit de richtlijnen van de REO - veiling en voor voorgesneden groenten de HACCP - richtlijnen. Op die manier verzekeren we onze klanten de oorsprong van het product en ook de kwalitatieve eigenschappen van onze groenten en fruit. Huis Vanassche gaat voor zekerheid en uitbouw van een lange termijnrelatie met de klant.

Vervoer groothandel

Gekoelde levering is vandaag de  dag een must. Dan denken we enkel nog maar aan de versheid en hygiëne van uw groenten en fruit en voorgesneden groenten. Daarom beschikt Huis Vanassche voor de groothandel groenten en fruit enkel over gekoelde wagens zodat het vervoer van uw bestelling optimaal gekoeld is. We beschikken sinds februari 2009 over 2 Iveco's met snelkoelers tot op 3°C. Deze koelbakken bevatten een zeer dikke isolatielaag waar geen warmte of koude lucht naar binnen of buiten kan. Deze "hermetische" afsluiting zorgt voor de supersnelle koeling en garandeert een frisse levering van groenten  en fruit en voorgesneden groenten.

Indien de temperatuur tijdens het lossen van de goederen te hoog wordt, dan koelt de wagen automatisch terug tot op de standaardtemperatuur van 3 °C. Zo kunnen onze chauffeurs bij de volgende levering terug beschikken over "in-koele" groenten en fruit en voorgesneden groenten.

Deze koeling is zeer noodzakelijk omdat er bij elke levering in de ziekenhuizen en OCMW's een temperatuurregistratie geschied waaruit blijkt dat de producten volgens de HACCP - richtlijnen geleverd werden.

Advies groothandel

U hoort het goed, ook in de groothandel groenten en fruit adviseert Huis Vanassche z'n bestaande en nieuwe klanten omtrent groenten en fruit en voorgesneden groenten.

Dit advies kan gaan van de samenstelling van het aanbod groenten en fruit en voorgesneden groenten tot het bespreken van de seizoensgroenten of -fruit. Daar vele handelaars niet de nodige tijd vinden om na te gaan welke artikelen interessant zijn in aankoop of om een geschikte aanbieding te doen tot promotie, daar helpt huis Vanassche u. Onze telefonistes en Rik Vandenabeele helpen u met woord en daad indien u een woordje uitleg wenst over uw aankoop.

Deze persoonlijke benadering zorgt voor het nodige vertrouwen en schept een band voor een optimale lange termijnrelatie.  Zo mag u er zeker van zijn dat u ten allen tijde geholpen wordt, want Huis Vanassche kiest voor een degelijke, lange termijnrelatie met z'n klanten.