1.
Zelf toe te voegen: zout en peper
2.
Kook 320gr. pasta voor 7 minuten in heet water.
3.
Laat de boter smelten in een pan en voeg hier al roerend 30gr. bloem bij tot een gladde massa ontstaat.
4.
Voeg daarna al roerend 0.5l melk toe en laat doorkoken. Giet hierbij 150gr. geraspte kaas bij tot deze opgelost is. Voeg eventueel wat kruiden toe.
5.
Doe een klontje boter in de pan en snij 3 sjalotten, 1 teentje look, 2 courgettes en 1 broccoli in kleine stukjes.
6.
Wanneer de boter is gesmolten voeg je de gesneden groenten toe. Laat even stoven en voeg de pijnboompitten erbij.
7.
Kruid dit mengsel met wat peper en zout of met kruiden naar jou wens.
8.
Voeg de groenten toe bij de kaassaus en roer.
9.
Voeg dan de pasta erbij en laat nog even koken. (blijf er door roeren)
10.
Kruid nog eventueel af.