Huis Vanassche

Winkelmandje is leeg

BREAKFAST SEED MIX

BREAKFAST SEED MIX

€ 3,00

(POTJE)

Ingrediënten: Pompoenpitten, zonnebloempitten, lijzaad, sesam, chiazaad, heeepzaad.
Kan sporen van pinda's, noten bevatten

 

Met onze breakfast Seedmix beleef je gegarandeerd een energieke start van de dag. En door het 1-pot systeem is het ideaal voor als het 's morgens snel moet gaan.

Onze breakfast seed mix is een een lekkere combinatie van pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad, chiazaad en hennepzaad. Voeg de pitjes dagelijks toe aan je smoothie, yoghurt of havermoutpap. Een flinke portie gezondheid klaar in een wip! 

Deze pitjes en zaadjes zouden de volgende gezonde eigenschappen hebben:

  • Uitstekende bron van vitamine E, omega-3 vetzuren en enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Deze zouden helpen om hart- en vaatziekten te voorkomen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.
  • De aanwezige calcium en magnesium hebben we nodig voor gezonde botten en sterke spieren. Magnesium zou ons tevens stressbestendiger maken.
  • Pompoenpitten bevatten veel zink, wat prostaatvergroting tegen zou gaan en zou zorgen voor een evenwichtige hormoonhuishouding bij vrouwen.

Dit alles maakt onze breakfast seed mix tot een ideaal voedingsmiddel, waarmee alle gezinsleden de dag gezond kunnen starten.

 

Uitleg door www.allnuts.be/nl