1.
Zelf toe te voegen: 1/4 glas water, 1 lepel gist, 1 theelepel suiker, 2 theelepels zout
2.
Verwarm de oven voor op 180°C.
3.
Giet het 1/4 glas water, 1 ei, 2 theelepels zout, 1 theelepel suiker en 1 glas melk in een kom en roer samen.
Voeg 1 lepel gist erbij en roer nog eens.
4.
Laat 4 lepels boter smelten in de microgolf en voeg bij het mengsel. Voeg lepel per lepel de bloem toe tot je een vast deeg bekomt.
5.
Leg een handdoek over het deeg in de pot en laat rijzen voor een uur.
6.
Snij ondertussen de 1 wortel, 1/2 courgette, 1/2 prei en 1 ui in stukjes.
7.
Wanneer het deeg gerezen is kneed je hem weer wat kleiner en rol je het met een deegrol open.
8.
Strooi over het hele deeg de geraspte kaas en de groentjes. (Je kan er ook 1 van je favoriete sausjes tussen spuiten. Bv. Ketchup, barbecuesaus, …)
9.
Rol het deeg op in een rolletje en leg op de bakplaat met bakpapier in de oven voor 25min op 180°C.